23 mei 2009

AanwinstenVandaag was ik vroeg uit de veren. Eigenlijk zeer vroeg voor een zaterdagochtend, maar ik had een goed doel: de Utrechtse lapjesmarkt. Toen ik rond 11.30 uur met de trein weer terug was, leek het alsof er al een halve dag voorbij was. Dit zijn een aantal aanwinsten van vandaag. Het plan is om van het blauwe katoen tafellopers te maken. Ook ga ik enkele kussensloopjes maken en, als er nog wat stof over is, een vlaggenslinger.

Today I was early awake, too early for a saturday morning. But I had a good goal: the fabric market in Utrecht. These fabrics are a part of what I bought today. The idea is to make two placemats, some pillow covers and maybe, if there's something left, a garland of little flags.

1 opmerking:

Marian zei

Mooie lapjes heb je gekocht op de lapjesmarkt. Ik vind Utrecht altijd weer top en ik kom bijna altijd met meer thuis dan ik van plan was. Ik ben via Petra,voor het eerst op je blog en heb lekker zitten lezen. Je linosnedes zijn erg mooi. Ik heb meteen het plan opgevat om op school de kleine linopers te lenen voor de zomervakantie en nu eindelijk weer eens de gutsjes uit de kast te halen. Hopelijk zonder zo'n uitschieter als jij!