23 februari 2010

Prachtig papier

Vandaag was ik in de boekwinkel om een leuk cadeau uit te zoeken voor een vriendin, maar ik kwam natuurlijk ook weer met een boek voor mezelf naar buiten. Erg leuk, het boek 'prachtig papier' van Clare Youngs. Met mooie ideeën en projecten, zoals kaarten, mobiles voor kinderkamers, bloemen van krantenpapier en waxine-lichthouders. Gebiologeerd keek ik naar de gaatjespons. Die moet ik hebben, net als mooie velletjes papier! Weer een reden om de hobbywinkel te bezoeken. Ik zal snel iets laten zien van wat ik heb gemaakt.
Today I went to the bookstore for a present of a friend. I bought also a book for myself. It's almost impossible for me to leave the store without something. This book 'prachtig papier' is written by Clare Youngs. It contains beautiful ideas and paper projects. For example cards, present boxes and flowers of newspaper. Interesting is the punch to make holes in paper. I need to have that too, just like pieces of beautiful paper. Soon I'll show you something.

1 opmerking:

Lisette zei

Dat boek ziet er mooi uit! Hoog hebben gehalte ;) Leuk dat je de kalender gaat maken... ik ben errug benieuwd naar het resultaat (en een gaatjespons is zeker aan te raden; ik gebruik die van mij superveel!).